Malo Bi' Te Tako, vesti

Kafana Malo Bi' Te Tako: Talas dobrog provoda.

U petak 13. decembra u kafani Malo Bi’ Te Tako očekuje vas spektakularno dobar provod uz neponovljivu muzičku ekipu. Naime, za vaše nezaboravno uživanje pobrinuće se Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Pripremite se na fantastičan provod kakav u kafani Malo Bi' Te Tako nikada ne izostaje. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje.

Kafana Malo Bi' Te Tako, pored interesantnog imena, ima dosta interesantnog i da ponudi svojim gostima, koji već nakon prve posete kafani odlučuju da postanu redovni! Prostire se na dva nivoa, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi. Ne propustite da budete deo ove fantastične priče!

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek izvanredan. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Malo Bi' Te Tako. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente neponovljivog provoda.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Malo Bi' Te Tako možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com