vesti

Kafana na Adi za kafansko-klupski provod!

Kafana na Adi, prva kafana sa Makiške strane na Adi Ciganliji, ponovo radi samo za vas i sprema vam velika iznenađenja! Najpoznatije kupalište, šetalište i jedna od najpopularnijih klupskih destinacija u Beogradu, dobila je i Kafanu na Adi za sve one koji vole sjajan provod.

Ove subote 28.septembra čeka vas neviđena žurka! Od 23h zabavljaće vas spektakularni Ivica & Coolijana bend. Pored fantastične muzike, samo u Kafani na Adi veliki broj pića će biti na promociji.

Ivica Kafana na Adi

Fotografisano u Kafana Kafana na Adi

Tako je litar domaćeg vina 750 din, domaće rakije od dunje 2.800 din a litar medovače 3.200 din. Zatim za one kojii vole viski, flaša Ballantines-a je 4.400 din, Johnny Wallker je 5.100 din, a Jack Daniels 6.250 din. Flaša Absolut votke biće  4.850 din, a pošto su gosti u glavnoj ulozi i sve je njima podređeno u Kafani na Adi, na svaku kupljenu flašu viskija ili votke do ponoći, dobijaćete 6 guarani gratis!

Kafana na Adi

Fotografisano u Kafana Kafana na Adi

Ako ste ljubitelj kafana i volite da barem na kratko napustite gradski ambijent, onda je Kafana na Adi pravo mesto za vas. Svake subote svratite na beogradsko more u jedan potpuno novi ambijent, kafanski, sa kariranim stolnjacima, vinom i kafanskom muzikom, jer ova kafanica je na pravi način spojila tradiciju i moderno. Na oduševljenje svih beogradskih boema, ovo je jedino mesto koje radi čak do 6 časova ujutru!

Upravo je ovakva kafana nedostajala Adi Ciganliji, atraktivnom moru Beograda, a pravi boemi konačno su dobili mesto gde će u potpunosti moći da uživaju uz pravu kafansku muziku. Da bi se istakla svest o kvalitetu Kafane na Adi, morate je prosto posetiti.

Kafana na Adi

Fotografisano u Kafana Kafana na Adi

Da biste bili u toku sa najnovijim vestima i informacijama o Kafani na Adi ali i o čitavom noćnom provodu Beograda, pratite svoj omiljeni vodič kroz noćni život – beogradnocu.com.

Rezervacije za Kafanu na Adi možete naručiti preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Dođite i provedite se najbolje do sada, jer su vam vrata otvorena čak do 6 ujutru!

 

beogradnocu.com