vesti

Kafana Na Pravom Mestu - nova kafana na beogradnocu.com.

Kafana Na Pravom Mestu je baš ona koju tražite,uvek je brižna prema svim svojim obožavanim gostima. Kafana Na Pravom Mestu je fenomenalan izbor za provod bez prestanka, Oriental Bend će ostvariti sve što ste ikada želeli, a vezano je za kafanu i uživanje u istoj.

kafana Na Pravom Mestu

Fotografisano u Kafana Na Pravom Mestu

Subota sa Oriental Bendom biće subota za pamćenje, najbolja subota vašeg života i još bolje od toga. Kafana Na Pravom Mestu otvara flašu najbojeg provoda, taj mlaz zadovoljstva neće vas sustići nigde na svetu, do u kafani Na Pravom Mestu jedinoj i najjačoj i tako neodoljivo vašoj, da svaki njen kut  pripada vašim najboljim noćima, onim u kojima pevate, uživate i veselite se bez ustezanja.

kafana Na Pravom Mestu

Fotografisano u Kafana Na Pravom Mestu

Kafana Na Pravom Mestu vraća u život sve one kafane u kojima su naši najslavniji glumci opisali svoje najdraže kafanske radosti glumeći u filmovima kao što su Skupljači Perja i drugim, taj kafasnki duh, ta boemska radost spava u kafani Na Pravom Mestu, sa kojom ste uvek na dobitku.

kafana Na Pravom Mestu

Fotografisano u Kafana Na Pravom Mestu

Svoju kafansku bajku ne smete nikako da propustite, bez vas ona neće biti potpuna, rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije  informacije vezane za noćni život Beograda i mi živimo našu kafansku bajku i to ovoga puta baš u kafani Na Pravom Mestu.

 

beogradnocu.com