Na Vodi Kafana, Najave, vesti

Kafana Na Vodi Kafana časti flašu na flašu.

Upravo tako! Ove srede, 2. jula, vaša omiljena kafana Na Vodi Kafana na svaku poručenu flašu žestine poklanja jednu flašu gratis. Kad se pije na račun kuće, najslađe je, a vaša kuća je upravo kafana Na Vodi Kafana.

na vodi kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Večeras će vas zabavljati Dragica Zlatić i Boris Stjepanović, koji će vam dodatno ulepšati provod. Narednog dana, u četvrtak, nastupa Ljuba Perućica i gosti iznenadjenja, dok su u petak na programu kafane Aki Marković i Sanja Veličković. Vikendom ludujemo uz sjajne vokale Dragicu Zlatić i Borisa Stjepanovića, a u nedelju, 6. jula, koja je novi dan za provod, uživamo u "Večeri pevačica".

na vodi kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Nastupiće  Saška Jugović, Aleksandra Marjanović, Dragica Zlatić, Tijana Stojić, Lidija Dimitrijević i Sanja Veličković. Ali to nije sve. I ove nedelje, na svaku poručenu flašu žestine stiže jedna gratis! To može samo kafana Na Vodi Kafana.

mia borisavljevic na vodi kafana (1)

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33  ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com