vesti

Kafana Nesanica za vrhunski provod.

Dozvolite sebi da uživate pre dočeka Nove godine i da se provedete fenomenalno i samo za vašu dušu –  u kafani Nesanica. Kafana Nesanica je uvek uz vas, spremna da vam ugodi, snizi cene pića, organizuje najbolju muziku i uslugu, sve ono što jednom boemu treba. Ovde ćete dobiti sve što ste želeli i što je potrebno jednom provodu za vašu dušu.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Kafana Nesanica je spoj tradicionalnog i novog. Na pićovnicima, kako se danas to popularno kaže, urađenim u autentičnom stilu nalaze se takve i cene. Večeras 27. decembra, ne propustite sjajan provod uz fenomenalnog gosta iznenađenja kog vam je Nesanica priredila.

U subotu 28. decembra, pevaće vam Lidija, Peđa i Darko koji iz nedelje u nedelju sve više oduševljavaju goste kafane Nesanica i prave fenomenalnu atmosferu!

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

U kafani Nesanica možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Cene pića u ovoj kafani su daleko jeftinije od klubova, tako da se možete potpuno opustiti i uživati u odličnom provodu. Ne propustite ovu nedelju, jer vas očekuje zagarantovano dobar provod koji ćete danima prepričavati.

Kafana Nesanica odiše odličnom atmosferom i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Razervišite svoje mesto na vreme i provedite najlepše trenutke u kafani Nesanica. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na vas.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Nesanica možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija u kafani Nesanica.

 

beogradnocu.com