Ona, vesti

Kafana Ona je pravi izbor.

Iskusni poznavaoci boemskog života kažu da je Zemun preoteo kafanski primat od doskora neprikosnovene Skadarlije. Jedan od lokala koji u tome dobrano pomaže je kafana Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ona je poznata po najboljem provodu i sjajnim tamburašima. Ona čuva spomen na stara vremena – na ovom mestu možete popiti dobru rakijicu i odlično vino i uz iskusne svirce provoditi do ranih jutarnjih časova!

Petkom i subotom, zakazane su svirke sa fenomenalnim tamburašima – Pozitivna Energija! Njihov naziv sve govori, pa je idealan provod neizostavan. Na vama je samo da pripremite spisak pesama koje želite da čujete, a za pravu domaćinsku atmosferu će se pobrinuti ljubazno osoblje kafane Ona u Zemunu.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

U kafani Ona uvek možete da uživate, da se veselite, pevate, družite, volite… Prijatan ambijent i pristupačne cene uz uvek raspoloženu živu svirku, su nešto čemu ne možete odoleti. Kafana Ona, otvara vrata za sve miljenike dobrog provoda, ali samo u pratnji bar jedne miljenice – one! Zato devojku pod ruku i pravac sa društvom u kafanu Ona!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Živa muzika je glavni začin fantastičnoj, a svakog vikenda kafana Ona i ozvučeni bend očekuju vas spremni za najbolji provod u gradu! Muzičari sviraju uglavnom na žičanim instrumentima, a tu je i jedna, ali vredna harmonika. U kafani Ona, svakog dana ima nekih iznenađenja, zato ne propustite. Rezervišite svoje mesto na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com