Ona, vesti

Kafana Ona je ta.

Pravi boemi znaju - kafana Ona je apsolutno neizbežno mesto kada je noćni provod prestonice u pitanju. Raspoloženo osoblje, izvanredna muzika, besprekorna usluga, prelepe devojke, pristupačne cene i dosta iznenađenja učiniće da vaše veče u kafani Ona bude nezaboravno.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Pravom spektaklu, koji je u ovoj kafani neizbežan, u petak 27. decembra posebno će doprineti sjajni Ivan Kadić i Bend, koji će vas nesumnjivo oduševiti. Ivan će vaše uživanje upotpuniti i dan kasnije, u subotu 28. decembra, što znači da vas očekuje fantastičan provod!

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode ovde, pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog kafanskog provoda. Fotografije će vas garantovano inspitisati da vaš izbor ovog vikenda bude upravo kafana Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Neobičan naziv kafane je apsolutno adekvatan atmosferi u ovom specifičnom objektu za noćni provod. Kafana Ona je jedna jedinstvena priča, originalno osmišljena i sprovedena od početka do kraja. Kafana Ona je bogata neobičnim, interesantnim detaljima, koje najmanje očekujete, što je zasluga kreativnih ljudi koji stoje iza nje. Zagarantovano dobar provod uz muziku uživo.

Ukoliko želite da budete gost kafane Ona, neophodno je da usvojite neka pravila kluba, a verujte nam, ova pravila ćete obožavati!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u kafani Ona rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com