Premijera, vesti

Kafana Premijera idealna za novi početak.

Idealan način da provedete prvi dan decembra, ukoliko ste ljubitelj kafana, jeste da posetite kafanu Premijera. Pored najlepših devojaka, cena pristupačnih svačijem džepu i usluge na svetskom nivou, očekuju vas i sjajna muzika, kao i dodatno sniženje pića.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Naime, nedelja 1. decembar rezervisana je za provod uz Tijanu i Marka, koji uvek dovedu atmosferu do usijanja i drže vas na nogama do ranih jutarnjih časova. Ovaj šarmantni duo vrlo brzo svoju energiju prenese na publiku, što se i vidi na fotogarafijama sa njihovih proteklih nastupa. Posetite našu galeriju i uverićete se sami, i nesumnjivo biti inspirisani da kafana Premijera bude vaš izbor.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Ne propustite uživanje u prijatnom ambijentu, uz dobro raspoloženje i veliku ponudu pića sa sniženim cenama. Dobar provod je zagarantovan, vaše je samo da ga ne propustite.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za nedelju u kafani Premijera, kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com