Premijera, vesti

Kafana Premijera, kafana po izboru Saše Matića.

Popularni pevač Saša Matić, čije su numere obeležile proteklu deceniju na domaćoj folk sceni, sinoć je posetio kafanu Premijera sa svojim prijateljima. Saša Matić se toliko dobro provodio u kafani Premijera da je u jednom trenutku, na opšte zadovoljstvo svih prisutnih, "oteo" mikrofon bendu koji je svirao i sam zapevao. Saša nije skrivao zadovoljstvo čitave večeri, što uostalom možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografije svedoče o fenomenalnoj zabavi u kafani Premijera.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Ukoliko još uvek nemate svoje omiljeno mesto za izlazak, a ljubitelj ste kafanskog provoda, kafana Premijera je pravi izbor za vas. Iako spada u novije kafane, definitivno je vodeće mesto u gradu, kada je u pitanju ovakav tip zabave. Kafana je uvek popunjena do poslednjeg mesta, a ono što nikad ne izostaje jeste dobar provod!

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Uverite se i vi zašto je kafana Premijera izbor Saše Matića, i to u toku naredne nedelje uz Arcus Band, koji publiku zabavlja u sastavu pevačica, pevač i klavijaturista. U petak i subotu, Arcus Band imaće muzičku podršku Dj-a Srbe. Dođite i provedite se nezaboravno uz snižene cene svih pića!

Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde: putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com