Premijera, vesti

Kafana Premijera otvara Veče Devedesetih!

Idealan način da u toku radne nedelje napravite kratki predah od obaveza, jeste da se opustite uz najbolju žurku u gradu, koja će se ove srede, a i svake naredne, održati u kafani Premijera. Naime, svečano otvaranje srede u kafani Premijera održaće se 25. septembra, kada ćete moći da uživate u najvećim hitovima pop, rock, dance i narodne muzike devedesetih, uz specijalnog gosta Ivana Gavrilovića!

Ove srede u kafani Premijera iskusićete neverovatan provod uz fenomenalni Arcus Band, koji će izvoditi najveće hitove vaše mladosti na veoma specifičan način. Pored Arcus Band-a, za vaš provod biće zadužen i Dj Srba, koji će za miks pultom vrteti muziku koju ste zaboravili da znate, a jedva ste čekali da je čujete ponovo. A da bi vaš provod bio vrhunski, upotpuniće ga popularni pevač Ivan Gavrilović.

Start žurke zakazan je za 22.00, dok će nezaboravan provod trajati čak do 4 h iza ponoći. Svi koji su raspoloženi za odevanje u stilu devedesetih poželjno je da se tako pojave na ovoj spektakularnoj žurci!

kafana premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Ukoliko budete propustili sredu u kafani Premijera, Arcus Band i Dj Srbu možete čuti i u subotu 28. septembra. U kafani Premijera se možete savršeno provesti i u petak 27. septembra, kada nastupaju Jukebox Band i Dj Srba.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za Veče Devedesetih, ali i za sva ostala dešavanja u kafani Premijera, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju najluđe srede do sada, pogledajte našu galeriju fotografija i videćete kako izgledaju najbolje prestoničke noći.

 

beogradnocu.com