Najave, vesti

Kafana Slobodni Strelac večeras otvara svoja vrata uz fantastične goste.

Došao je i taj dan kada se otvara nova prestonička kafana Slobodni Strelac. Prvo veče otvaranja uveličaće Ivan Gavrilović, Alen Muković, Ilija Ilić, Bojan Savić, Nikola Stevanović i Nikolina Popović. Pored toga očekuje vas promocija točenog piva 0,33l koje će koštati samo 100 dinara. U petak se pripremite za fantastičan provod uz Fantastico bend i domaću medovaču po promo ceni od 100 dinara za 0,05l čašicu.

kafana Slobodni Strelac

Subota, 20. septembar, je rezervisana za Silviju Đogani, ali se i promocije nastavljaju točeno - 0,33l pivo za samo 100 dinara. Ali to nije sve! Kafana Slobodni Strelac vam priprema puno iznenađenja u ovoj novoj sezoni pa se tako provod nastavlja i u nedelju uz živu svirku i medovaču po ceni od 100 dinara.

Ne propustite naredna dešavanja u kafani Slobodni Strelac i napravite svoju rezervaciju putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Slobodni Strelac. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com