Složna Braća, vesti

Kafana Složna Braća časti goste.

U sredu, u jedinstvenom ambijentu kafane Složna Braća za vaše dobro raspoloženje, pobrinuće se fenomenalni Oriental Bend! Beogradski boemi moći će da uživaju u izvanrednom zvuku gitare i harmonike, kao i odličnim repertoarom ovog sjajnog, Oriental benda, koji itekako ume da zabavi goste.

kafana Sloćna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Takođe, drage goste kafane Složna Braća čeka i vrhunska karta pića sa jedinstvenim cenama!  Na promociji će, ove srede, biti neodoljivi kokteli, pri čemu ćete na naručena tri ovakva pića, dobiti jedan gratis. Izbor je veliki, a mi vam predlažemo da obavezno probate Long Island Ice Tea, Blue Frog i Blue Lagoon. Na promociji će takođe biti i kokteli Rakito, najveći specijalitet u Složnoj Braći koji gosti prosto obožavaju. Naručite tri Rakita, a kuća časti četvrti!

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Probajte malinu, dunju, kajsiju i rakito od meda, koji će vam podmazati grlo i glasne žice kako bi još glasnije mogli da pevate u kafani Složna Braća. Pored svega ovoga, očekujte još mnogo iznenađenja i dodatnih promocija za sve goste ove srede! Ne propustite!

Autentični etno ambijent, sjajni pevači i tamburaši svake večeri od utorka pa sve do kraja vikenda, vrhunska i kvalitetna rakija, dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji Složna Braća nudi.

Nakon što se odmorite od dobro provedene srede, Oriental Benda i koktela, ne zaboravite da narednog dana posetite vašu omiljenu kafanu i uživate u sjajnoj muzici Benda Naš Način. Petkom će vam svirati Bum Bum Bend, a subotom pevati jedinstveni Nikola Vasović koji uvek priredi fenomenalno veče. Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite i dođite da započnete nedelju na najbolji mogući način, samo u kafani Složna Braća. Osetite čari najbolje boemske atmosfere u gradu uz ozvučeni Oriental Bend. Najlepše devojke, najbolje rakije i vina, jedinstveni rakito kokteli, a sve to po kafanskim cenama! Pravac u ulicu Vovjode Dobrnjca 34.

Složna Braća vas čekaju.

 

beogradnocu.com