Složna Braća, vesti

Kafana Složna Braća vam poručuje: Budite uvek u trendu!

U kafani gde su dva složna brata, uvek su vam otvorena vrata. A poklona nikad dosta... E pa tako će biti i narednih dana u kafani Složna Braća, kad ćete uz sjajnu muziku, uslugu, ali i nagradne igre uživati samo u vašoj omiljenoj - kafani Složna Braća!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća i modna kuca MONA, organizovali su nagradnu igru za sve verne ženske goste ove kafane. Naime, devojka koja sakupi najvise lajkova na Facebook stranici u periodu od 13. do 25. januara, dobija vrednu nagradu i modni hit prethodne godine - MONA torbicu!

Svi znamo koliko su kvalitetne i vredne torbe modne kuće MONA, zato devojke, ne gubite vreme. Dođite u kafanu Složna Braća, slikajte se, skupite lajkove i osvojite ovu vrednu nagradu. Sigurni smo da ćete uživati u ovom omiljenom modnom aksesoaru i da ćete nastaviti sa ponosom da “šetate” svoju ljubimicu u kafani Složna Braća kao i na drugim mestima.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Večeras u kafani Složna Braća zabavljaće vas fenomenalni i već uveliko poznat Miloš Trninić Trna. U sredu 15. januara, vaš domaćin biće Oriental Bend koji pravi neponovljivu boemsku atmosferu. Četvrtak je rezervisan za Bend Naš način, dok vas u petak očekuje Bum Bum Bend i najbolja starogradska muzika. Šarmantni Nikola Vasović, kao i uvek, svoj nastup održaće u subotu 18. januara.

Galerija portala beogradnocu.com prepuna je fotografija iz kafane Složna Braća, upravo zbog uvek fenomenalnog provoda koji pruža. Slikajte se i vi drage devojke i osvojite predivnu MONA torbicu. Naši fotografi se sa velikim zadovoljstvom provode u kafani Složna Braća, pa vas i u narednom periodu očekuje dosta zabeleženih momenata.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u Složnoj Braći možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog portala i vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu i najbolju nagradnu igru!

 

beogradnocu.com