Složna Braća, vesti

Kafana Složna Braća za jedinstven provod.

Nastavljamo dobar provod u vašoj omiljenoj kafani Složna Braća. Spremite se večeras za originalan zvuk tamburaša Oriental Bend koji će napraviti sjajnu atmosferu i pravi kafanski provod koji nikad ne izostaje u ovoj kafani. Spremite se za pop, folk i starogradske hitove do jutra, i još mnoštvo iznenađenja.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Četvrtkom se zabavite uz Bend Naš Način dok vas u petak zabavlja Bum Bum Bend. Za jedinstveni dan u nedelji-subotu, mikrofon je rezervisan za fenomenalnog Nikolu Vasovića.

Kafana Složna Braća u novoj zimskoj sezoni svih pet dana u nedelji nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu. Više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u kafanu Složna Braća. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane. Kafana Složna Braća ima mesta za sve, ali ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred kako ipak ne biste rizikovali da ostanete bez stolice.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Složna Braća zauvek nositi u najlepšem sećanju.  Prepustite se potpunom užitku u degustaciji omiljenih i pristupačnih pića i najboljim kafanskim zvucima. Sa vrlo malo novca u kafani Složna Braća se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je veoma visokom nivou.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Složna Braća možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com