Sokače, vesti

Kafana Sokače garantuje dobar provod.

Ukoliko ne znate gde da provedete veče, beogradnocu.com vam preporučuje da obavezno posetite kafanu Sokače. Prepustite se sjajnoj muzici, zvuku i odličnoj atmosferi ovog boemskog lokala. Večeras će vas zabavljati pevačica Aleksandra Bursać i Milan Mitrović, koji će vam zasigurno prirediti divno veče.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Ono što se posebno naglašava u kafani Sokače jeste velika ljubaznost i neverovatno poštovanje  gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu.  Ali to nije jedini razlog zbog koga se u kafanu Sokače zaljubite već na prvi pogled. Ovde vas takođe očekuje i nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače idealno je mesto ukoliko slavite, ukoliko tugujete, kada ste srećni i kada ste usamljeni, idealna je kada vam treba drug, i kada vam treba čaša, odnosno predstavlja savršen izbor za svaku priliku i situaciju. U petak 6.decembra ne propustite fenomenalnu Mirnu Košanin koja će sa Bendom napraviti pravi spektakl u Sokačetu.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u kafani Sokače. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Sokače, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  Ne propustite odličan provod u kafani Sokače!

 

beogradnocu.com