Sokače, vesti

Kafana Sokače - kafana najboljih provoda.

Kafana Sokače je mesto gde  su stolovi za kojima se peva samo vaša pesma i toči najslađe piće. Sutra se sa vama u najslađoj kafani u gradu kafani Sokače druže Milan Mitrović i Aleksandra Bursać, koji su nadeleko poznat tandem u pravljenju sjajne i nezaboravne atmosfere i uvek vas ostave bez daha.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Ovo dvoje mladih umetnika, pevaju fantastično i vi to dobro znate i zato sredom uvek birate fantastičnu kafanu SokačeKafana Sokače je legendarni nosilac najboljih priznanja kada je reč o kafanskom provodu, a posebno kada u njoj nastupaju  Milan Mitrović i Aleksandra Bursać, vaše raspoleženje je u rukama pravih majstora sjajne zabave. Sa njima nema odmora, peva se i igra do fajronta, jer svaka pesma je bolja od one prethodne jer kafana Sokače tačno zna šta njeni gosti vole.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Nenad Jovanović i Dejana Erić sa vama đuskaju petkom, oni su provereno dobar izbor za sjajan provod u vašoj boemskoj nesanici kafani Sokače, uvek nude više i uvek se rado vraćate da ih čujete ponovo i lepo se provedete, jer svi provodi u kafani Sokače spadaju u one koji se pamte.

Orkestar Sokače je sa vama subotom, to su pravi majstori svog zanata, tačno znaju šta treba da odsviraju i u svakom trenutku su na visini zadatka, jer kafana Sokače se uvek trudi da da najbolje od sebe i da zadovolji svoje verne goste, za koje uvek ima nešto novo, nešto lepo i nešto neponovljivo.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Obavezno dođite da posetite prekrasnu kafanu Sokače, rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve novosti vezane  za najbolje provode u prestonici, gde je najbolje tamo smo uvek i mi, čekamo vas u kafani Sokače.

 

beogradnocu.com