Sokače, vesti

Kafana Sokače nudi najbolje izvođače.

Popularna kafana Sokače ima mnoštvo vernih gostiju koji nijedan svoj izlazak ne mogu zamisliti upravo bez nje. Da bi svojim gostima pružila maksimalno dobar provod i da bi posetioci kafane mogli da uživaju kao pravi boemi, kafana Sokače pruža jedinstven provod za ljude željne dobre pop i folk muzike.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Naime, u sredu 22. januara u kafani Sokače nastupiće pevači i zvezde “Granda” Aleksandra Bursać i Milan Mitrović. Ovaj duo prirediće vam jedinstvenu atmosferu i provod za pamćenje.

Dva dana kasnije, u petak 24. januara, kafanica će ugostiti Jelenu Grebec i Nenada Jovanovića koji će vas zabavljati čitavo veče pa sve do ranih jutarnjih časova. Već u subotu 25. januara, spremite glasne žice za jedinstveni orkestar Sokače koji će vam svirati sve što vam duša poželi. Na vama je samo da dođete u kafanu Sokače u Žarkovu i prepustite se čarima ovog meraklijskog mesta.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Nema sumnje da će ovi dani biti za pamćenje i da će provod biti na vrhunskom nivou, pa je na vama samo da odlučite koji dan preferirate, jer svaki je jedinstven na svoj način. Boemi će uživati svim svojim čulima do ranih jutarnjih časova uz najveće narodne i starogradske hitove. Ekipa ovih sjajnih izvođača učiniće da na potpuno drugačiji način doživite kafanu Sokače i sve ono što ova oaza nudi. Sigurni smo da fantastičan provod neće izostati.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Sokače nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Sokače bude deo vašeg izlaska. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Sokače, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com