Beograd, Najave, Najbolje kafane, Sokače, vesti

Ovog vikenda kafana Sokače otvara petu sezonu i tom prilikom Vas poziva da prisustvujete velikom otvaranju! U petak, 30. septembra zabavljaće Vas Kao Kao bend! Ova sjajna ekipa muzičara sviraće vam najveće pop-folk hitove, kao i one prave meraklijske klasike. Ono što je sigurno, očekuje Vas atmosfera koju ćete pamtiti i dugo prepričavati. Drugog dana otvaranja, u subotu, 1. oktobra za fenomenalan provod biće zaduženi Ljubica Mojsovska i Nikola Bokun, koji će Vam prirediti pravu boemsku atmosferu! Vidimo se ovog vikenda u kafani Sokače kada ćemo zajedno započeti jednu novu avanturu!

Ne propustite naredno dešavanje, već dozvolite sebi da se provedete fantastično! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovija dešavanja vezana za noćni život prestonice!

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com