Kućerak, vesti

Kafana Splav Kućerak daruje Smirnoff vodku devojkama.

Kafana Splav Kućerak idealno je mesto za girls' night out ovog petka. Naime, svaka devojka koja poseti ovu kafanu na vodi dobija Smirnoff vodku dobrodošlice. Ali to nije jedino iznenađenje! Umesto regularne cene jedne čaše Smirnoff vodke, cena će ovog petka biti samo 140 dinara.

kafana kucerak

Slikano u Kafana Splav Kućerak

Pored vrhunskog provoda, Kafana Splav Kućerak poznata je po svojim pristupačnim cenama, tako da će se i gosti koji nisu ljubitelji vodke osećati kao da je promocija njihovog omiljenog pića. Takođe, ono na šta su redovni gosti navikli, a već je postalo i tradicija, jeste da se uz naručenu flašu bilo kog pića dobija i šest guarana!

kafana kucerak

Slikano u Kafana Splav Kućerak

Vodka će vas nesumnjivo zagrejati, a atmosferu će dodatno podići Sanja Rilaković i Apollo bend, koji će biti zaduženi za muziku. Ono što su naši objektivi zabeležili na njihovim nastupima u ovoj kafani možete pogledati u našoj galeriji, a ukoliko posetite Kafanu Splav Kućerak ovoga petka, sigurno ćete postati i deo naše galerije nezaboravnih provoda.Portal beogradnocu.com neće propustiti ni ovo dešavanje.

Ukoliko odlučite da je Smirnoff vaš izbor ovog petka, rezervacije možete izvršiti putem korisničkog  Call Centra 063 33 33 44  ili Online.

 
beogradnocu.com