vesti

Kafana Srce - nova kafana na beogradnocu.com.

Kao što ste i navikli, vaš omiljeni portal beogradnocu.com iz dana u dan traga za najboljim mestima za provod. Iz velike ponude izdajamo kafanicu Srce, koja je nova na našem portalu, a za mnoge već neizbežna kada je prestonički izlazak u pitanju.

Kafanica Srce predstavlja okupljalište za sve prave boeme, prelepog je enterijera, puna meraklijskog duha i dobrog raspoloženja. Ovo prelepo prestoničko mesto gaji i tradiciju niskih cena, pa se uz sjajan muzički repertoar i mnoštvo pogodnosti možete provesti bez brige o svom novčaniku. Večeras će vas celo veče zabavljati Cile Bend, dok je subota rezervisana za Bodu i Sojče Bend. Očekuje vas spektakl, ne propustite!

Međutim, to nije sve! Kafanica Srce redovno nudi i izvanredne promocije, koje će zagolicati vašu maštu i probuditi sva vaša čula. Ovog petka u kafanici Srce očekuje vas fenomenalno veče domaće rakije, kada će bokal šljive, kao i bokal Loze, inače rakija veoma visokog kvaliteta, biti dostupan za samo 700 dinara. Bokal kajsije, dunje, viljamovke i malinovače koštaće samo 1000 dinara. Jedan bokal sadrži deset čašica, tako da je ova ponuda i više nego povoljna i pravi ljubitelji kafane ne smeju je propustiti.

Što zbog rakije, što zbog izvanredne usluge, kafanica Srce uvek nudi pravi spektakl. Zato naoružajte se dobrim raspoloženjem i punog srca svratite do vaše nove omiljene kafanice – Srce. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u ovoj novoj kafani na beogradnocu.com, koja ozbiljno preti da postane jedna od najtraženijih u prestonici.

Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta. A pored vesti i informacija koje se tičnu noćnog života Beograda, i provoda generalno, vaš omiljeni beogradnocu.com prenosi vam i dokaze najboljeg provoda. Pogledajte našu galeriju i uživajte u najistaknutijim momentima provoda koji vam naš grad pruža.

 

beogradnocu.com