Stara Pesma, vesti

Kafana Stara Pesma otvara sredu!

Kafana Stara Pesma još jednom će vas oduševiti i kupiti za sva vremena, jer samo zbog vas otvara novi dan provoda – sredu! Od večeras, 9. oktobra, pa nadalje, svake srede, samo u kafani Stara Pesma moći ćete da uživate u fantastičnom Miami Band-u i zavodljivoj Mirni Košanin!

Beogradski Miami Band koji je na sceni još od 2007.god., odlično svira sve muzičke žanrove, a u to se možete uveriti večeras samo u kafani Stara Pesma. Svojim osobenim šarmom i vrhunskim umećem ovaj bend stvara fantastičnu atmosferu na svakoj žurci.

Stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Jedna od najatraktivnijih takmičarki prošlogodišnje sezone “Zvezde Granda”, pevačica Mirna Košanin, snimila je prošle godine svoj prvi album, a među svojim hitovima “Melanholija” i “Još te sanjam” večeras će pevati i tuđe pesme kojima će podići ludu atmosferu u kafani Stara Pesma. Sigurni smo da će muška populacija posebno uživati u Mirninom izvođenju, nakon što su mogli da je gledaju na prošlogodišnjoj naslovnoj strani magazina CKM. Jedan od dokaza da ova intrigantna pevačica ume da napravi vrhunski provod je i činjenica da su je za svoja privatna slavlja angažovali brojni političari, ali i pevačke zvezde poput Severine Vučković.

Nova sezona u kafani Stara Pesma krenula je do sada nezapamćeno dobrim provodom. Pored sjajne muzike i dobre ekipe, uživaćete i u sjajnom izboru pića.

Stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Do kraja nedelje, u kafani Stara Pesma zabavljaće vas sjajni izvođači naše estradne scene. U četvrtak 10. oktobra, scenu će osvojiti izvrstan pevač, Milan Mitrović. Petkom dođite da se veselite i fantastično provedete uz jedinstvenog Miloša Trninića – Trnu i Kristinu Kuzmanovsku. U subotu vas čeka neponovljivi Nikola Džoni Jakovljević & Workersi koji su apsolutno za svaku pohvalu, jer uz njihovu muziku dobra atmosfera nikada ne izostaje.

Stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Najlepše pesme i provod do jutra učiniće da vase veče u kafani Stara Pesma svakog dana bude nezaboravno.

Kako ne biste propustili novu sredu u kafani Stara Pesma, koja će postati sve bolja iz dana u dan, rezervišite svoje mesto na vreme. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sredu i sve ostale dane u kafani Stara Pesma.

 

beogradnocu.com