vesti

Kafana Stara Župa otvara petak.

Novootvorena kafana Stara Župa, koja se nalazi u Zemunu, zbog velikog interesovanja nudi još jedan dan za prave boeme. . Naime, od ove nedelje u kafani Stara Župa moći ćete da se provodite i petkom, uz muziku visokog kvaliteta .

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Prvi petak u nizu ludih noći u kafani Stara Župa, 15. novembar, biće obeležen nastupom Slobodana Bajića i Hua Hua benda, koji će vašem uživanju doprineti maksimalno. Svojom izvanrednom muzikom i neponovljivom energijom učiniće da poželite da ne izlazite iz kafane.

Očekuje vas zaista sjajan muzički repertoar, dobro druženje uz pozitivnog raspoloženja, kao i besprekorna usluga. Još jedan od razloga zašto je kafana Stara Župa idealan izbor, jesu pristupačne cene pića. Ne propustite prvi petak u sezoni.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Ukoliko vas petak oduševi, provod možete nastaviti već u subotu uz tamburaški orkestar – Doktori. Doktori će svojom muzikom izlečiti sve vaše probleme.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Ne propustite ova izuzetna dešavanja u kafani Stara Župa. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com