vesti

Kafana Stara Župa otvara svoja vrata.

Od večeras če naša prestonica postati bogatija za još jedno boemsko mesto, koje skriva jedinstvene ukuse nacionalne kuhinje. Naime, uz tamburaški orkestar Doktori otvara se kafana Stara Župa.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Kafana Stara Župa predstavlja nešto potpuno novo u Zemunu. Ono što goste očekuje jeste redovan i izuzetno kvalitetan muzički program, uz vrhunsko osoblje i besprekornu uslugu. Starogradska muzika ispuniće sva vaša očekivanja i doprineti vašem maksimalnom uživanju.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Tamburaški orkestar Doktori izlečiće sve vaše boli izvanrednom muzikom, u fenomenalnom izvođenju. Poseban akcenat je i na veoma pristupačnim cenama, koje će vam dozvoliti da se potpuno opustite. Prelep enterijer, koji je podređen vašem uživanju, dodatno će doprineti vašoj boemskoj noći. Provod do ranih jutarnjih časova je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online .

Ne propustite otvaranje kafane Stara Župa. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com