vesti

Kafana Stara Župa oživljava stara vremena i duh.

Ukoliko želite da doživite provod kao pravi boem, nepogrešiv izbor za vas jeste kafana Stara Župa. Već u petak, 29.novembra, dođite da zapevamo starogradske hitove sa Slobom Bajić i Hua Hua Bendom, koji će napraviti totalni šou i vrhunsku atmosferu kakva je svake večeri u kafani Stara Župa. Kakav vas zapravo provod očekuje nikada nećete saznati dok ne dođete u ovu kafanicu. Zato nemojte više čekati – već nabacite udobne cipele i pravac u Staru Župu na igranku bez prestanka.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Ništa više nije bitno osim dobrog zvuka da nas razneži, zagreje, oraspoloži, razveseli ili prenese u neke lepše predele i snove. To možete naći u vašoj, uvek vernoj i sulužnoj kafani Stara Župa.

Kafana Stara Župa u novoj zimskoj sezoni nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu. Subotom nastupaju fenomenalni Tamburaški Orkestar Doktori koji će vam svojim glasom i notama prosto pumpati krv u venama. Garantujemo đuskanje i pevanje do jutra. Velika ponuda pića po veoma pristupačnim cenama, ili bolje reći - pravim kafanskim cenama.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Ukoliko ogladnite, kafana Stara Župa nudi i veliki izbor klope, kada možete uživati u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori, tokom čitave večeri. Raznovrstan meni, veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje, koji vam mogu pripremiti do ponoći, do kad je kuhinja otvorena.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Za kafanu Stara Župa traži se uvek mesto više, zato vam preporučujemo da što pre, ukoliko već niste, rezervišete svoj sto i provedete se kao nikada u životu. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i time omogućiti sebi i svojim prijateljima da iskuse pravi hedonizam u Beogradu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com