Najave, Staro Drvce, vesti

Kafana Staro Drvce radi za vas: Neodoljive promocije pića tokom cele nedelje.

Kafana Staro Drvce pored standardno dobrog i kvalitetnog muzičkog programa, odlučila je da svoje goste iznenadi i raznim promocijama pića. Ponedeljkom u Starom Drvcetu na svaku kupljenu flašu tekile dobijate 30% popusta, kao i na svaku kupljenu flašu žestine dobijate 4 Red Bull-a gratis. Utorkom je na akciji vino - 1L vina + kisela voda (30% manje), dok sredom na kupljenih 10 piva Tuborg ili Lav - 30% popusta.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Četvrtkom je na akciji vodka - Absolut vodka i 4 Guarana-e, manje 30%. Petak je dan za rakijanje: 1L kajsije, maline ili dunje - manje 30%. Dok subotom kupljenu flašu vinjaka + 4 Coca Cole dobijate za 30% manje. U Starom Drvcetu ni nedelja nije dan za predah, pa tako da ukoliko se odlučite za flašu Pelinkovca ili Jager-a platićete 30% manje.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kada na sve to pridodate sjajan muzički program ne možete, a da ne izaberete Staro Drvce za vaš provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

 

beogradnocu.com