Tri Promila, vesti

Kafana Tri Promila humano za Milanu.

Budimo humani, pomozimo Milani da pobedi tumor, u sklopu humanitarne akcije za pomoć Milani Miljušević u Tri Promila. Ova dvadesetdvogodišnja studentkinja Visoke sportske i zdravstvene škole, obolela je od teškog oblika tumora koji je zahvatio butnu kost i deo karlice, a naši poznati pevači Zvezde Granda i gosti sa estrade će u utorak u kafani Tri Promila pomoći da se prikupe donacije.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Milana, apsolvent Visoke sportske i zdravstvene škole, dobila je najveće moguće doze hemoterapije, koja nije dala nikakve rezultate, sem teško narušenog imunosistema, a operacija u Srbiji nije moguća sem amputacije noge i jednog dela karlične kosti.

Jedini izlaz za Milanu je operacija u Nemačkoj, kojom bi povratila sve funkcije noge koju je zahvatio tumor. Nažalost, ova operacija košta 110.000 evra, te porodica Mijušević moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu kako bi prikupili novac za Milaninu operaciju, koja mora hitno da se uradi.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

U utorak, 25. februara, dođite u kafanu Tri Promila u Zemunu, da zajedničkim snagama pomognemo Milani Mijušević u ovoj teškoj borbi. Svako ko želi može da da svoj doprinos, a sav prihod ove večeri u kafani Tri Promila, biće direktno prosleđena Milani.

Neka vaš provod bude u humanitarne svrhe i pomoć jednom mladom životu. Očekuje vas sjajna žurka sa nastupima Zvezde Granda i raznovrsnih poznatih pevača sa naše estrade. Očekujte velika iznenađenja, a sigurni smo da se nećete pokajati ukoliko svratite na dobru pesmu, odlično piće i na taj način pomognete mladoj Milani u ovoj teškoj borbi.

Četvrtkom vas u kafani Tri Promila očekuje Bend Bakšiš, dok su petkom za vaš najbolji provod zaduženi Ortaci Bend. Subota i početak marta meseca, rezervisana je za Tri Promila Bend.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Besplatno izvršite rezervaciju za humanitarno veče u kafani Tri Promila, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda

Bilo kakva pomoć Milani bi puno značila i spasla život! Dinarski broj žiro računa: 265-0000004011558-26, Devizni broj žiro računa u zemlji: RS 35265090000000000648, Devizni broj žiro računa u inostranstvu: RS 35265050000027565780. Račun je otvoren u Rajfajzen banci, svrha uplate Humanitarna pomoć na ime Milana Miljušević.

 

beogradnocu.com