Naša Priča, vesti

Kafana vašeg života - kafana Naša Priča.

Aj Živeli poručuje vam kafana Naša Priča u kojoj za vaše raspoloženje večeras  peva Aj Živeli Bend. Ovaj bend će vas uzdrmati iz petnih žila, ovi majstori najbolje zabave postaće vaši najbolji kafanski prijatelji sa kojima ćete žariti i paliti celu noć i tako u krug, jer to može samo Aj Živeli Bend u kafani Naša Priča.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Svako ima neku svoju priču, koju pamti i prepričava, a koju će još strasnije i razbuktalije prepričavati iznova i iznova uz Aj Živeli Bend. Jasno vam je da se ovde rađaju najveće ljubavi jer to je kafana Naša Priča, koja će vas svojim kafanskim znanjem i svojom, a vašom pričom osvojiti za čas. U subotu vašu priču u kafani Naša Priča, priča vam Viva Bend, biće to sjajna zabava, žurka na kojoj će svi želeti da budu i vesele se dok se noge ne umore.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kafana vašeg života, kafana Naša Priča u Dalmatinskoj 44, biće neodoljivi razlog da zavolite karirane stolnjake i vesele note pravih, starih, najboljih kafanskih numera, a kada se sa vama veseli Viva Bend kafanski život dobija svoj pravi smisao.

Cene vam idu pod ruku, jer kafana misli na sve, a najviše na svoje najdraže goste, kojih je svaki dan sve više i više jer kafana Naša Priča je bolja iz dana u dan. Veselje se zove kafana Naša Priča, a sa Vivo Bendom ovo veselje dobija svoju punoću i neodoljivu kafansku dimenziju, koja će vas zauvek uvući u sebe.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Priča vašeg života vas čeka u kafani Naša Priča, svoju kafansku sudbinu možete rezervisati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U našoj galeriji fotografija saznaćete zašto je kafana Naša Priča idealno mesto da se susretnete sa svim što ste od svog života očekivali, u potrazi za najboljim  kafanskim pričama i mi vas čekamo tamo.

 

beogradnocu.com