Mala Maca, vesti

Kafana za svačiju dušu.

Provod je zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije u kafani Mala Maca. Iskusite pravo boemsko uživanje uz neverovatnu uslugu, muzički program i piće u jednoj od retkih kafana koje su svakodnevno otvorene za vaš nezaboravan provod kafani Mala Maca!

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Cele nedelje centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo Mala Maca koja vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom. Iz nedelje u nedelju starogradska muzika dominira spektakularnim večerima, a provod traje do jutra.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Samo večeras budite pravi boem uz neverovatne ex YU rock i starogradske hitove, sa dve fenomenalne ozvučene gitare. Ovo su iskusni muzičari koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim. Virtouzi na gitari biće vaši domaćini u kafani Mala Maca, i to je najbolja kombinacija kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

U sredu 15. januara, očekuje vas Pop Rock veče, sa dve gitare i klavijaturama. Uz najveće muzičke hitove ovog pravca, moći ćete da se provedete bolje nego ikada. Četvrtak i petak zaokružite starogradskom muzikom sa dve harmonike i gitarom koja će vam svirati na uvce.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

U Maloj Maci nema odmora, svaki dan se svira, peva i veseli! Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Mala Maca, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com