Limun Žut, vesti

Kafana za svaki dan.

Večeras pođite put kafane Limun Žut da čujete sjajne ozvučene tamburaše orkestar Čeznem za lovom. Oni će veoma lako večeras probuditi čežnju za vašim skrivenim emocijama koje jasno projektujete kroz fenomenalne izlaske u legendarnoj  kafani Limun Žut. Orkestar Čeznem za lovom, će večeras opravdati sva vaša očekivanja.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Orkestar Čeznem za lovom je sa vama i u utorak i sredu u kafani Limun Žut, ovi majstori pravog ritma pevaju za vašim stolom dok vas sevdah u potpunosti ne obuzme i dok ne razgali sve vaše snove i donese vam na dlanu sva muzička očekivanja u jedan mah. Orkestar Papas Yania - Tri gitare i bubnjevi uveseljava vas četvrtkom u kafani Limun Žut, ova šarmantna gospoda ostvarenje je svih kafanskih očekivanja, totalni preokret u kafanskom jezgru Beograda.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Kafana Limun Žut vaša je muzička kuća, vaša plesačka uzdanica, ovde plešu i stolice koliko je atmosfera uzavrela i autentična. Petak i subota su opet rezervnisani za sjajni, izvanredni, nikad veličanstveniji orkestar Čeznem za Lovom koji u samo vašoj kafani Limun Žut pravi ršum bez kompromisa. Kafana Limun Žut je dukat prestoničkih provoda, ova draga kafana ljubi sve vaše besane provode koji se i te kako pamte. Kafana Limun Žut je sve što Beogradu treba da bi kafanski život imao svoj pravi i jedini boemski smisao, onaj koji još živi kroz sve pesme ispevane u kafani Limun Žut.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Kafana Limun Žut čeka vaše razigrane noge, podijum sevdačke beomije možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com