vesti

Kafana Život Moj postaće i život tvoj.

Za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda kafana Život Moj je neizbežna lokacija svakog vikenda. Naime, u kafani Život Moj okupljaju se samo pravi boemi, željni dobrog pića i još bolje pesme, što na ovom mestu nikada ne izostaje. Život Moj nudi vam i ove nedelje izuzetan provod.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Samo u četvrtak 9. januara i narednog dana, očekuje vas Diverso Bend koji će vam prirediti sjajan provod.

Svih dana kojima radi vaša omiljena kafana Život Moj, osoblje se uvek trudi da svojim vernim gostima priredi potpuni užitak i pravi boemski provod. Uz odličnu muziku i ekipu ljudi, moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti ove kafane već navikli.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Subota 11. januar biće u znaku All Inclusive Benda, koji će vam baš u all inclusive stilu prirediti veče za pamćenje. Obavezno posetite ovu popularnu kafanu u centru grada i uživajte u dobrom društvu, muzici i još boljim cenama.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Život Moj, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Zbog velikog interesovanja, važno je da svoju rezervaciju izvršite na vreme. U iščekivanju vašeg izuzetnog provoda u kafani Život Moj, pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolje boemske noći.

 

beogradnocu.com