vesti

Kafana Život Moj: Sav taj boemski glamur.

Da je kafana po malo svačiji život, ako do sada niste shvatili obavezno treba da posetite kafanu Život Moj. Ova boemska raskošna lepotica razlog je što će vaša srca zakucati kafanskim ritmom i to sa posebnim šarmom.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Pozitiv Bend, će se potruditi da večeras saznate kako je to kada se boemsko ludilo uvije u šal od kašmira jer to postoji samo u neprevaziđenoj kafani Život Moj. Sa Pozitiv Bendom nema negativnih vibracija, oni žare i pale i sjajno umeju da doziraju smeh, sevdah, boemluk i lud provod, jer to je samo vaš Pozitiv Bend u vašoj kafani Život Moj.

Sesti nećete sigurno, jer najrazigranije su noći, kada se pojavi Pozitiv Bend u kafani za sva vremena, kafani Život Moj. Svoj kafasnki život sa vama u petak proživljava Filip Pejović i to samo u kafani Život Moj koja je adresa adrenalinskog šoka svakog petka kada se Filip Pejović sprema specijalno za vas i vaše sjano raspoloženje. Za njega nema nepoznate pesme, on žari i pali i svojom beskrajnom harizmom gasi sve druge provode u gradu, jer gosti petkom dolaze samo u kafanu Život Moj i ni u jednu drugu.

kafana Život Moj

 Fotografisano u Kafana Život Moj

Ovde je sve besprekorno, pred vama su i luksuz i staklići ludog provoda koji izvire iz beomskih čaša i ljubav i patnja i radost i bol i pijane ulice i sofisticirani dodir glamura samo na vašim rukama i za vaše obožavano raspoloženje zbog kojeg kafana Život Moj i namešta svoj kafanski sto. Subota je rezervisana za All Inclusive Bend, sa njima je zaista all inclusive, imaju notu za sve, odgovor na svaku želju gosta i najbolji su bez pogovora, čak i oni koji ne vole kafanu počeli su da dolaze u kafanu Život Moj, baš zbog atmosfere i sofisticiranog prizvuka kojim odiše ceo  ambijent posebno kada nastupa All Inclusive Bend. Veselite se, pevajte, igrajte samo sa kafanom Život Moj, jer ona zna zašto vredi živeti.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Provedite se all inclusive samo u kafani Život Moj. Rezervišite svoj kafasnki glamur putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Naši fotografiji su ovekovečeli dodir luksuza u kafani Život Moj, a vi proverite u našoj galeriji fotografija gde spava luksuz u Beogradu, sigurno ćete posle toga poželeti da živite u  kafani Život Moj.

 

beogradnocu.com