• Triše Kaclerovića 27v
  • 20:00h - 01:00h
  • Folk
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Čokanjčić, pored interesantnog imena pri čijoj pomisli odmah osećate ukus rakije u ustima, predstavlja jednu od pravih beogradskih kafana u koje se uvek rado vraćate, da bar još jednom pokušate da pripiti izgovorite njeno ime. Kafana Čokanjčić se nalazi na 200m od Autokomande, stoga je na izuzetno pogodnoj lokaciji odakle god da dolazite.

Kafana Čokanjčić predstavlja mesto koje odiše tradicijom starih kafana, kariranim stoljnjacima i ručnim radinostima. Enterijer je uređen drvenim stolicama i stolovima, a preovladava prirodna boja drveta, kao i prljavobela. Ovo je mesto gde se sakuplja uglavnom mladi svet koji je u potpunosti prihvatio istoriju postojanja kafana i uporno je, sa velikim ponosom, neguje. U kafani Čokanjčić atmosfera je takva da iako ste u kafanu sami ušli, izlazite sa minimum tri kuma ili najbolja druga. Pored gomile interesantnih stvari koje možete videti, čuti i probati, verovatno je najinteresantnija tradicija da svako ko na ulazu u kafanu uspe tri puta brzo da izgovori staru brzalicu, odnosno slogan kafane ''Čokanjčićem ću te, Čokanjčićem ću te" dobija rakiju dobrodošlice. Definitivno ne postoji bolji doček ni na jednom drugom prestoničkom mestu!

Kafana Čokanjčić idealno je mesto da popijete po koju sa svojim prijateljima i o raznim temama sukobljavate svoja mišljenja, kao pravi beogradski boemi. Kapacitet kafane Čokanjčić je pedesetak ljudi, a muzika uz koju možete uživati na ovom mestu je narodna. Na zidovima kafane možete videti fotografije Beograda kakav je trebao da bude, a nikada nije postao takav. Kafana Čokanjčić takođe je idealno mesto za proslavu rođendana, diplome, rođenja detetak, punoletstva ili nekog drugog značajnog događaja. Po veoma povoljnoj ceni možete organizovati vrhunsku proslavu. Uz zvuke tambure ovde se možete provesti kao nikada do sada! Obavezno posetite kafanu Čokanjčić koja radi čak sedam dana u nedelji, i uživajte u pravom kafanskom provodu uz cene prilagođene svačijem džepu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Čokanjčić
Average rating:  
 1 reviews
 by Sandra

Bio je to dobar provod svake noci! Jako mi nedostaje


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Čokanjčić