• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Hodač Na Vodi nalazi se na Savskom Keju, najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod. Kafana Hodač Na Vodi menja noćni život Beograda i to je njihov slogan i jedan potpuno novi koncept kafanskog provoda. Zatalasajte vaš merak i sevdah novom sezonom boemskog provoda na vodi.

Kafana Hodač Na Vodi je kafana sa najlepšim pogledom na Kalemegdan. Ovo je jedna otvorena, boemska rapsodija na reci koji će vam ponuditi najbolji provod, orekastar za merak i pravi kafanski ambijent. Kafana Hodač Na Vodi je spoj tradicionalnog i novog. Karirani stolnjaci su neizostavni deo ovog lokala, i naravno, domaća rakija i retro točilica za penušavi nektar zvani pivo.
Ovo je jednostavno autentični stil Kafane Hodač Na Vodi koji svi vole. Ova kafana oživljava tradiciju boema, i vreme kada je kafana bila institucija.

Cene pića prilagođene su svačijem džepu, kako to inače u kafani biva. Enterijer Kafane Hodač Na Vodi je pravi kafanski, sa dušom i prostorom za igru do zore. Gde god da se nalazite bićete u centru pažnje, jer u Kafani Hodač Na Vodi, svaki gost je u poseban i u centru pažnje. Kafana Hodač Na Vodi neguje narodnu tradiciju i ovde se svakog četvrtka, petka, subote i nedelje čuju muzika i smeh. E tako će raditi ova, od sad vaša omiljena, kafana Hodač Na Vodi.

Kafana Hodač Na Vodi pruža vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu narodnu starogradsku muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Beograda. Ovde možete čuti sve za svoju dušu, svaku pesmu, svaku notu...jer ovako izvrsne muzičare ima samo kafana Hodač Na Vodi.

A zapamtite: "Kafana je spomenik slobodnom životu i mesto ustanka protiv mentalne robije!" Ponavljajte to svaki put kad budete dolazili u kafanu Hodač Na Vodi i život će vam se osladiti. To vam obećavamo!

Kafana Hodač Na Vodi odiše odličnom atmosferom, i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke na reci Savi u kafani Hodač Na Vodi. Promenite noćni život Beograda i budite sa najboljima!

Kafana Hodač Na Vodi i njihovo ljubazno osoblje čekaju na vas.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Hodač Na Vodi
Average rating:  
 1 reviews
 by ljube

dobra domaca rakija


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Hodač Na Vodi