• Cara Dušana 13
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:30h (vikendom do 03:00h)
  • Starogradska / Folk
  • 220 Ljudi

Program kafane

SREDA 24. April
Ozvučeni tamburaši - Naš Način i Mirjana Šišić

ČETVRTAK 25. April
Akustični orkestar - Trio Borsalino

PETAK 26. April
Mirjana Šišić i Naš Način Bend

SUBOTA 27. April
Priča O Nama

NEDELJA 28. April
Akustični orkestar - Trio Borsalino

PONEDELJAK 29. April
Akustični orkestar - Trio Borsalino

UTORAK 30. April
Akustični tamburaši - Naš Način

Enterijer

Kafana Konoba Akustik nalazi se na Dorćolu, u ulici Cara Dušana 13. Ovo je mesto koje svojim izgledom oživljava stara vremena i duh Beograda s početka 20. veka, savršen prostor i prekretnica puteva poštovalaca tradicije i istorije koja obavija našu prestonicu.

Poput nekadašnjih kafana u Beogradu, kafana Konoba Akustik postala je okupljalište ljubitelja dobrog provoda, izvrsne hrane i još boljeg pića. Uređena u duhu etno stila, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, enterijer kafane Konoba Akustik neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

U kafani Konoba Akustik ne postoji ideologija do one, da se tu može svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu, mogu čuti i izgovoriti svakojake gluposti, pričati sa narodom, a da to ne košta puno. Mlađi svet koji dolazi ovamo, u potpunosti je prihvatio tu ideju, a stariji nastavio da je neguje.

Kao što Irci imaju svoje pub-ove na koje su ponosni, ne dozvolite da mi zaboravljamo naše najbolje kafane! A jedna od njih je upravo kafana Konoba Akustik.

Ovde možete sresti svakog i čuti različite priče i zaboravljene stvari. Konoba Akustik je spomenik slobodnom životu i mesto gde se neguje i čuva boemski duh. Gde se devojke redovno provode isto koliko i muškarci. Kafana Konoba Akustik neguje narodnu tradiciju i ovde se svake večeri čuju muzika i smeh.

Bend sa gitarom i harmonikom već  je osvojio i zagrejao srca različitih ljudi koji su česti gosti ove kafane, a koji se tu i vraćaju. Njihova muzika se uvek pobrine za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje. Samo u Konobi Akustik možete čuti muzikicu i starogradske pesme koja će vas vratiti u davna vremena i to svakog dana u nedelji od 20 časova.

Pored svega toga, u ovoj kafani uživaćete i u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori. Raznovrstan meni, veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.

Kafana Konoba Akustik je mesto koje odražava duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak podrazumevali.

Pošto je, nažalost, sve manje pravih kafana sa dušom, jer onda moraš dati i voleti... A vaša kafana Konoba Akustik je nastala baš tako - iz ljubavi. Dođite i uverite se.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Konoba Akustik