vesti

Kafe Beverly - novi kafe na beogradnocu.com.

Kafe Beverly je šarmantno i gostoljubivo mesto, koje vam omogućava da se opustite uz savršenu dozu urbanosti. A u najprijatnijem društvu sa vama dragim licima, uz čašicu savršenog prestoničkog razgovora. Kafe Beverly, slatko se snalazi i sa onima koji su baš probirljivi, njihov istančan ukus drag je zadatak za elegantni i perfektni kafe Beverly koji će vam svakodnevicu obojiti najveselijim bojama.

U kafeu Beverly sve je najukusnije i najkvalitetnije, kolači su izvrsni, a izbor fantastičan, pravi raj za sladokusce, najraznovrsnija ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, a izbor koktela je fantastičan. Kafe Beverly je samo za vas osmislio i akciju piva za večeras i to po principu platiš točeno veliko-dobiješ malo gratis.

Osoblje kafea Beverly je vrlo fino, to su profesionalci, majstori svog zanata koji nastoje da svojim gostima uvek pruže vrhunsko-hedonidtički doživljaj koji će se pamtiti. Ovaj kafe nije ni malo običan, odudara od svih kafea na koje ste navikli i koji su se nekako već utopili u neku čudnu kolotečinu, kafe Beverly je pravi mali princ, fantastično osveženje i idealan izbor za svaki vaš dan. Prva jutarnja kafa ovde ima posebnu draž, taj neodoljivi miris kafe golicaće vam nepca tokom celog dana i uvek vas vraćati put sjajnog kafea Beverly.

U kafeu Beverly detaljima se pridodaje posebna važnost, enterijer je predivan i svako treba da okusi jedinstveni kafe Beverly i doda svoju interpretaciju svakog gutljaja pića proživljenog kroz čarobnu atmosferu. Nameštaj u kafeu zaključava vas u neka prošla vremena, ona kada je dunja sa ormara darovala miomiris koji se nikada ne zaboravlja, tako je i sa posetama kafeu Beverly, iz kojih ćete izneti zlata vredne utiske. U kafeu Beverly spava grad ljubavi, imaćete utisak kako prolazite najlepšim ulicama Pariza u nameri da dodirnete nebo čijem se hedonistizmu ne vide granice. U uređenju Beverly kafea najviše poverenja je dato drvetu, što je još jedan dokaz da se na kvalitetu i savršenosti nije štedelo ni malo.

Kafe Beverly poseduje i baštu, pažljivo osmišljenu i sa ukusom uređenu, smeštanu u najmirnijem delu centra Beograda. Svakog dana do ponoći, a vikendom jedan sat kasnije, možete uživati u divnim pop i rok melodijama, i raznovrsnim sadržajima koje vam kafe Beverly nudi, mesto na koje treba samo da ponesete komadić "svog neba" negde u džepu, a za ostalo će se pobrinuti majstor hedonizma zauvek vaš kafe Beverly.

Rezervaciju predivnih minuta u kafeu Beverly možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. U kafeu Beverly spavaju one najlepše tajne sa prestoničkog asfalta, vi samo svratite na čašicu toplog razgovora i mi ćemo vam došapnuti zašto Dunav ljubi baš vaše nebo.

 

beogradnocu.com