vesti

Kafe Boutique – ideal svakodnevnog uživanja.

Novi kafe Boutique je za veoma kratko vreme postao jedan od najposećenijih i omiljenih lokala. U njemu možete da ispijate omiljeno piće i svakodnevno uživate.
Nalazi se na Trgu Republike i nije ni čudo, jer pored odlične lokacije, kafe Boutique je popularan i po izuzetnoj usluzi na neverovatno visokom nivou.

kafe Boutique

Fotografisano u Kafe Boutique

Jednim dolaskom u ovaj kafe poželećete ponovo da se vratite i uživate u neverovatnom piću i hrani koju ovde nude.
Tokom ovih toplijih dana, možete sedeti u fenomenalnoj bašti koju lokal poseduje, i u samom centru prestonice, posmatrati prolaznike ispijajući piće po vašem izboru. Takođe, kafe Boutique predstavlja i idealno mesto za poslovne ili privatne razgovore, druženja sa prijateljima, za tračarenje sa najboljom drugaricom, ili intimno druženje sa vama dragom osobom.
Opuštajući ambijent, pozitivna energija i raspoloženje čini da se u kafeu Boutique uvek osećate dobrodošlim.

kafe Boutique

Fotografisano u Kafe Boutique

Koliko je kafe Boutique poznat po dobroj usluzi, dokazuje i dolazak poznatih ličnosti koji se redovno ovde zabavljaju. Naime, nedavno je poznata pevačica Goca Tržan bila vredna pa je  spremala picu i kolače baš u kafeu Boutique. Poznato nam je da Goca obožava da kuva, a njene specijalitete imao je prilike da proba i lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić. Tržanka je iskoristila priliku da bivšem ministru finansija podigne nivo šećera, pa mu je tom prilikom napravila sjajni voćni kolač na kom je sosom od jagoda ispisala svoje ime. Veoma simpatičan gest u pravom stilu Goce Tržan.

Zato, kako ne biste propustili da i vi možda uživate u Gocinom ili nečijim drugim specijalitetima, dođite u kafe Boutique i provedite sjajan dan.

kafe Boutique

Fotografisano u Kafe Boutique

Efikasna usluga na visokom nivou, uvek ljubazno i nasmejano osoblje i savršena kuhinja su prepoznatljivi poklon koji će vam uvek biti pružen u ovom kafe- restoranu.
Ovde možete uživati u kvalitetu hrane, kakav je retko moguće pronaći na bilo kom prestoničkom mestu. Ono što ćete svojim prijateljima sigurno prepričavati nakon posete ovog mesta jeste bogatstvo ukusa raznih slatkiša koji su na meniju kafea Boutique.

Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com