vesti

Kafe Hol Centar: Inspiracija najboljeg provoda.

Večeras samo u kafeu Hol Centar nastupa White City Bend i odmah znate da je zagarantovana žurka do zore. Novogodišnja euforija se već umuvala u vaše korake i nećete moći da prestanete da đuskate kada u kafeu Hol Centar zasvira najbolji od najboljih White City Bend.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

Kafe Hol Centar u Dečanskoj 14 je samo predvorje do vašeg hedonistički pretopljenog provoda, ovde je sve savršeno, moderno, urbano, fensi, ali sa dušom. White City Bend savršeno će izbalansirati provod taman toliko da nećete moći prestati da igrate celu noć uz najbolji mogući zvuk koji spaja sve generacije i ruši sve barijere i predrasude.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

U kafeu Hol Centar sve je na nivou i provod i usluga i iznenađenja i gosti, sve je privlačnije kada se i vi nađete u holu najbolje zabave u gradu u kafeu Hol Centar uz White City Bend. Ovde su provodi po prilično originalni jer kafe Hol Centar nastoji da da pečat svakom provodu koji organizuje, zato ovde izlaze najkreativniji ljudi i kafe Hol Centar doživljavaju kao svoju sobu iz koje izlaze najbolja umetnička dela, a još kada zasvira White City Bend, inspiracija najboljeg provoda je zagarantovana.

kafe Hol Centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

A da vi ne biste propustili provod u kafeu Hol Centar, rezervišite svoje mesto na vreme putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice-  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Najkreativniji smo zajedno!

 

beogradnocu.com