vesti

Kafe Hugo - pravi izbor za vas.

Kafe Hugo iz nedelje u nedelju nudi sve bolji provod. Interesantan je koncept kafea u kome se možete i provoditi, i zagrevati pred ludu prestoničku noć. Ove subote poznati su iskusili maksimalno uživanje u kafeu Hugo.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Danijel Đurić bio je domaćin večeri i nije skrivao uživanje u prelepom ambijentu kafea Hugo. Pozitivno je reagovao i na Dj-a koji je za miks-pultom vrteo neke od najaktuelnijih house i domaćih hitova, koje je publika obožavala.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Dejan Stanković je takođe odlučio da svoju subotu provede u kafeu Hugo, i isproba neke od koktela koji zagolicaju svačiju maštu. Vrhunski barmeni potrudili su se da svaki koktel bude prilagođen onome ko ga je naručio, što je dovelo do masovnog uživanja u svim čarima koktela.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se u kafeu Hugo odvio ove subote. Pogledajte šta ste propustili, ili se možda pronađite na nekoj od naših fotografija, ukoliko ste bili gost kafea Hugo. Naša galerija krije najinteresantnije momente beogradskog provoda.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Za sva naredna dešavanja u kafeu Hugo rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com