vesti

Kafe Libero bar – za ljude koji znaju šta valja.

Specifična lokacija kafea Libero bara, na Voždovcu, omogućuje gostima uživanje u opuštajućem ambijentu. Enterijer kafea Libero bar je podređen podizanju vašeg raspoloženja. Neverovatna udobnost i komfor gostiju su od izuzetne važnosti u ovom kafiću, pa se akcenat stavlja upravo na to. Osvetljenje je pažljivo birano, i sve je podređeno maksimalnom uživanju posetilaca.

kafe Libero bar

Fotografisano u Kafe Libero bar

Ukoliko želite da predahnete od napornog dana i „napunite baterije“,  popijete dobro piće i uživate u prijatnom ambijentu i muzici, beogradnocu.com vam preporučuje da obavezno posetite kafe Libero bar.

Svako veče u Libero baru od 19h do 23:30h možete se ugrejati kuvanim vinom po simboličnoj ceni od samo 100 dinara. Oterajte zimu ovim okrepljujućem piću i prepustite se čarima Libero bara.

kafe Libero bar

Fotografisano u Kafe Libero bar

Svakog petka Libero bar ima takođe organizovan provod za ljubitelje pravog izlaska. Ukoliko vam je dosado odlazak u centar grada, dođite na Voždovac i čućete divan zvuk akustičnih gitara koje će vas privući u kafe Libero bar. Iste večeri uz odličan zvuk možete se počastiti i rakijama za samo 120 dinara. Sjajna i neviđena ponuda, samo u Libero baru.

U ponudi kafea Libero bar, između ostalog su i atraktivne tematske večeri, koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda koji se razlikuje od dosadašnje prestoničke rutine. Upravo zbog toga kafe Libero bar predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.

kafe Libero bar

Fotografisano u Kafe Libero bar

U našoj galeriji možete pogledati kako kafe Libero bar izgleda i uveriti se u odličnu atmosferu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete na najjednostavniji način rezervisati svoje mesto za uživanje.

 

beogradnocu.com