vesti

Kafe Libero Bar: Za ljude slobodnog duha!

Novootvoreni Kafe Libero bar sa Voždovca, savršeno je mesto za idealnu šoljicu kafe i početak novog dana. Ovde se možete zagrejati pred izlazak u grad ili pak, samo uživati i predahnuti od napornog dana i obaveza koje vas čekaju.

kafe Libero bar

Fotografisano u Kafe Libero Bar

Kako i sam naziv govori, kafe Libero bar je lokal slobodnog duha koji nudi opuštenu i neformalnu atmosferu. Ovo je mesto za dan i noć. Dovoljno je i ako želite da proslavite neki važan dan sa prijateljima, veridbu, novi posao, rođenje bebe. Ljubazno osoblje ovog lokala vam je na usluzi od 08h - 01h. Studenti fakulteta koji se nalaze u neposrednoj blizini, imaju mogućnost da se nakon iscrpljujućih predavanja odmore u prijatnom ambijentu kafea Libero bar ili proslave položene ispite uživajući u osvežavajućim koktelima.

U enterijeru kafea Libero bar preovlađuju tople boje, sa svedenim linijama i nenametljivim detaljima. Moderan nameštaj koji je u savršenom skladu sa celokupnim arhitektonskim sklopom lokala prosto podiže raspoloženje i budi vašu kreativnost. Pored unutrašnjeg dela, kafe Libero bar poseduje i baštu.

kafe Libero bar

Fotografisano u Kafe Libero Bar

Kad je dobar provod u pitanju, kafe Libero bar nikad ne zaostaje. Da bi uživanje bilo savršeno, poseban akcenat je stavljen na pažljivo odabranu muziku visokog kvaliteta. Trenutno su petkom i subotom organizovane DJ večeri sa početkom od 20h. Pored komercijalnih zvukova, sluša se pop, disco i house muzika. Kafe Libero bar izdvaja se i po organizovanom praćenju sportskih dešavanja.

U našoj galeriji možete pogledati kako ovo simpatično mesto izgleda i uveriti se u odličnu atmosferu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete na najjednostavniji način rezervisati svoje mesto za uživanje.

 

beogradnocu.com