vesti

Kafe Randez –Vous – mesto kojem se uvek vraćate.

Novootvoreni kafe Randez – Vous na Dedinju, savršeno je mesto za idealnu šoljicu kafe i početak novog dana. Ovde se možete zagrejati pred izlazak u grad ili pak, samo uživati i predahnuti od napornog dana i obaveza koje vas čekaju.

kafe Randez - Vous

Fotografisano u Kafe Randez - Vous

Kako i sam naziv govori, kafe Randez – Vous je lokal za ljude koji se ponovo sastaju i uvek ovde vraćaju. Randez - Vous nudi opuštenu i neformalnu atmosferu i ovo mesto je stvoreno, kako za dan, tako i za noć. Dovoljno je i ako želite da proslavite neki važan dan sa prijateljima, veridbu, novi posao, rođenje bebe. Ljubazno osoblje ovog lokala vam je na usluzi do jedan čas iza ponoći svakog vikenda.

kafe Randez - Vous

Fotografisano u Kafe Randez - Vous

Svi vi koji se nalazite u neposrednoj blizini, imate mogućnost da se nakon iscrpljujućeg dana i posla odmorite u prijatnom ambijentu kafea Randez – Vous i uživate u osvežavajućim koktelima ili nekim drugim sjajnim napicima.

U enterijeru kafea Randez – Vous preovlađuju tople i vesele boje, sa svedenim linijama i nenametljivim detaljima. Moderan nameštaj koji je u savršenom skladu sa celokupnim arhitektonskim sklopom lokala prosto podiže raspoloženje i budi vašu kreativnost.

kafe Randez - Vous

Fotografisano u Kafe Randez - Vous

Kad je dobar provod u pitanju, kafe Randez - Vous nikad ne zaostaje. Da bi uživanje bilo savršeno, poseban akcenat je stavljen na pažljivo odabranu muziku visokog kvaliteta.  Povoljne cene, veliki izbor pića, baš onako kako treba da bude…Svako će naći ono što želi. Posetiocima je dostupan i besplatan internet. Kafe Randez-Vous otvoren je sa idejom da to bude mesto okupljanja kako velikog društva tako i svih onih koji vole prijateljsku atmosferu.

U našoj galeriji možete pogledati kako ovo simpatično mesto izgleda i uveriti se u odličnu atmosferu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete na najjednostavniji način rezervisati svoje mesto za uživanje.

 

beogradnocu.com