vesti

Kafe Stress - celodnevna zabava.

Kafe Stress iz nedelje u nedelju dokazuje da koncept kafić – klub predstavlja pravi recept za uspeh. Naime, mesto gde u toku dana možete odmoriti uz savršenu šoljicu kafe ili protračariti sa prijateljima, sa zalaskom Sunca pretvara se u mesto koje je neizbežno kada je u pitanju kvalitetan izlazak.

kafe Stress

Fotografisano u Kafe Stress

Kafe Stress ovog petka nudi vam provod sa Markom Kozomarom i Danijelom Bogdanovićem, koji će svojom izvanrednom pop rock svirkom učiniti da se zaista provedete fenomenalno. Pored dobre muzike u kafeu Stress vas očekuju i mnoge promocije, a aktuelna ove nedelje jeste ponuda XO Cafe, tačnije likera od kafe i tekile. Zvuči i više nego primamljivo!

kafe Stress

Fotografisano u Kafe Stress

Ukoliko propustite provod na pop rock svirci ovog petka, u kafeu Stress se možete provoditi i u subotu, 23. novembra, kada vas očekuje DJ i koktel veče. Naime, uz izvanredne zvuke popularnih beogradskih dj-eva i neponovljive koktele po promotivnim cenama iskusićete vrhunac prestoničkog provoda. Za ljubitelje Blue Frog koktela posebno iznenađenje, odnosno promocija 2+1 gratis.

kafe Stress

Fotografisano u Kafe Stress

Dobar provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafeu Stress možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda! U iščekivanju ovih fantastičnih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com