vesti

Kafe Xplicit - za perfektan dan.

Pravo je mesto i za večernje uživanje u intimnoj atmosferi uz širok izbor egzotičnih pića i raznovrsnih sokova. Ukoliko vam je potrebno osveženje od klasičnog beogradskog provoda, beogradnocu.com poručuje vam da posetite izuzetni kafe Xplicit, koji svojom neverovatnom uslugom i ponudama privlači sve veći broj gostiju.

kafe Xplicit

Fotografisano u Kafe Xplicit

Pored toga što u kafe Xplicit na Vračaru, tokom dana možete uživati u fenomenalnom ukusu kafe, svake večeri ovde se možete sjajno provoditi, a da to ne bude ustaljen izlazak po klubovima i kafanama. Odlična atmosfera u modernom Xplicitu vam je zagarantovana. Perfektna usluga, uvek raspoloženo osoblje i ambijent na svetskom nivou, nepograšivi su sastojci recepta za uspeh. Posetite li kafe Xplicit u toku dana, ili u toku večernjih časova, svakako nećete pogrešiti.

kafe Xplicit

Fotografisano u Kafe Xplicit

Udoban ambijent kafea Xplicit koji se nalazi u Golsvordijevoj ulici, učiniće da ispijanje vaše prve jutarnje kafe bude pravo uživanje. Prelistavanje dnevne štampe i savršenu aromu kafe upotpunite bogatom ponudom ukusnih koktela koje barmeni Xplicita majstorki prave.

Enterijer kafea Xplicit je podređen podizanju vašeg raspoloženja, tako da unutrašnjošću dominiraju tirkizne boje i moderan nameštaj crnih i belih površina, koji je u savršenom skladu sa arhitektonskim sklopom lokala. Izgleda vrlo efektno i fensi. Inače, kafić radi do ponoći, dok se vikendom vaš neverovatni provod uz žive svirke na ovom mestu produžava za jedan sat.

kafe Xplicit

Fotografisano u Kafe Xplicit

U našoj galeriji možete pogledati izgled modernog enterijera kafea Xplicit, koji će vas, pored prethodno navedenih informacija, inspirisati da ovo mesto obavezno posetite. Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com