• Tabanovačka 27
  • 08:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock
  • 170 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Avenue nalazi se u Tabanovačkoj ulici koja izlazi na Autokomandu. Ovaj novootvoreni lokal upućuje na njegovu ideju i koncept: težnju ka postizanju „viših“ ciljeva, harmoniji i odličnom provodu.

Udaljen od gradske vreve, ali opet u centru grada, kafe Avenue gostima nudi opuštanje u zanimljivom ambijentu uz odličnu muziku i raznovrsno piće. Naizgled mali, ali zahvaljujući dobro iskorišćenom prostoru, ovaj kafe pruža dosta komfora. Ambijent ovog kafea, koji može da primi 170 gostiju, svojim detaljima pruža pravi ugođaj.

Izlaskom u kafe Avenue imaćete utisak kao da ste na pozornici, i zato će ovaj kafić igrati veliku ulogu u Vašem životu. Jer, najbolji scenario nastaje upravo u kafe Avenue. Ne verujete nam, dođite i uverite se sami. Ovaj ,,mini klub” je odlično mesto za izlazak ukoliko su Vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste ,,plitkog dzepa”.

Kafe Avenue radi za Vas svakog radnog dana od 8h do jedan iza ponoći. Postao je poznat po dobrom provodu i živoj muzici, koja Vas očekuje svakog vikenda do 03:00h. Tada ljubitelji dobrog zvuka mogu da uživaju u domaćim i stranim hitovima pop i rock muzike.
Ovaj kafe će Vam pružiti potpuni ugođaj za Vaše prijatne trenutke u dobrom društvu. Enterijer je usklađen sa potrebama savremenih ljudi. Svojim stilom prostor kafea Avenue idealan je za Vaš poslovni sastanak, raznovrsne proslave i okupljanje sa prijateljima.

Osim lokacije, zanimljivim enterijerom i koncepcijom, kafe Avenue potpuno odskače od ostalih kafića u gradu. Redovni posetioci kažu da se u lokalu osećaju kao u svojoj kući.
Efikasna usluga na visokom nivou i uvek ljubazno i nasmejano osoblje su prepoznatljivi poklon koji će vam uvek biti pružen u kafe Avenue. Ono je tu da Vas u svakom trenutku srdačno dočeka i ugosti. Kafe Avenue karakteriše opuštajući ambijent, koji odiše pozitivnom energijom i raspoloženjem, gde ćete se uvek osećati dobrodošlim. Osim klasičnog asortimana, postoji i širok izbor alkoholnog pića.

Boravak u kafeu Avenue je postao nov način života. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma. Kako tvrde mnogi putnici koje je put naveo kroz Beograd, kafići koje naša prestonica može da ponudi, ističu se pozitivnom energijom i prijatnom atmosferom koja vlada u njima, a kafe Avenue je svakako jedan od njih.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Avenue