Freestyler, Kolumne, vesti

Kakav je koji horoskopski znak u kada ostane sam.

Ovan. je uvek raspoložen za akciju, veoma je zahtevan, ali ume i da pruži vrhunsko zadovoljstvo. Dok ga ne upoznate dobro, može vam delovati da je "odsutan" i ne mnogo zainteresovan za vas, ali kada se zaljubi sklon je da bude veoma emotivan.

Bik. Ovaj jednostavni zemljani znak, je veoma strastven, on i te kako zna  šta hoće i to će vam odmah staviti do znanja. Bilo da je reč o momku ili devojci u ovom znaku, morate znati da su veoma zahtevni, ali da umeju da budu i te kako maštoviti.

Blizanci. su veoma emotivni i to će vam toko sexa i pokazati. Osobe u ovom znaku su veoma darovite i sklone eksperimentisanju i sa njima vam nikada neće biti dosadno. Svašta umeju i rado će podeliti sa vama svoje umeće. Uživajte.

Rak. Iako se često polemiše na temu da li je ovo najemotivniji znak, kada je sex u pitanju, svrstava se u red najstrastvenijih. Rakovi i te kako znaju da budu vrlo maštoviti i otvoreni za razne igrice i iznenadićete se šta sve vole i šta ih sve zanima.

just vanilla (2)

Fotografisano u Klub Just Vanilla

Lav. Kralj u svemu, Lav voli da bude glavni i u sexu. Vrlo je otvoren, maštovit i zahtevan. Sklon fantaziranju koje će rado podeliti sa vama.

Devica. Je priča za sebe. Prema nekim istraživanjima u pitanju je jedan od najperverznijih znakova. Ona voli da se igra, da uživa i voli da sve dugo traje. Kada se Devica zaljubi budite sigurni da će vam priuštiti zadovoljstvo o kojem niste ni sanjali.

Vaga. Ume da bude veoma probirljiva, ali kada pokaže svoje umeće bićete veoma prijatno iznenađeni. Vaga ume često da bude i veoma povučena, ali kada je u pitanju igra jedan na jedan tu i te kako ima svašta da pokaže. Voli različita pomagala i svakakve igrice. Sa Vagom se upuštate u pravu avanturu.

Škorpija. Mnogi tvrde da je u pitanju najerotičniji znak. Trebaće vam puno truda i umeća da zadovoljite osobu ovog znaka, ali isto tako budite sigurni da će vam pružiti vrhunsko zadovoljstvo.

Strelac. Veoma temperamentan znak, takav je i u sexu. Voli da bude glavni, ali voli da vidi i da je partner zadovoljan to mu dodatno hrani sujetu. Strelac je avanturista i sa njim ćete proživeti pravi mali film. Zna sve cake, veoma je vešt i umeće da pogodi sve što volite. Strelac veoma često ume da bude i nezasit, ali sa njim će vam uvek biti drugačije i uvek bolje. Ako do sada niste, obavezno "maznite" nekog Strelca... biće vam veoma zanimljivo.

freestyler (1)

Fotografisano na Splav Freestyler

Jarac. On ume da igra na dve karte. Zavisi da li se zabavlja ili mu nešto treba od vas. Kao veoma koristoljubiv znak Jarac će gledati da prvo njemu bude lepo, pa će se onda setiti da ste i vi tu. Ima onik koji su klasični tradicionalisti, ali moguće je da naletite na krajnje otkačenog Jarca koji  vam neće dati da dođete do daha.

Vodolija. One stalno nešto maštaju, pa će tako biti i kad je sex u pitanju. Vrlo su emotivne i zaljubljive i one veoma teško mogu da razgraniče neobavezan sex od onog koji je protkan emocijama. Daju se u potpunosti i isto to očekuju za uzvrat.

Ribe. One veoma dugo mogu da budu zatvorene, ali kada se opuste sledi vam prava pustolovina. Ribe umeju da pokažu svoju "drugu" stranu, koja je daleko zanimljivija nego što vi mislite.

 

*Tekst se ne odnosi na osobe sa fotografije.

beogradnocu.com