Barovi, Beograd, Najave, vesti

U slučaju da niste čuli za bar Nula Pet (što je moguće jedino ako živite ispod kamena) onda vam dajemo mali nagoveštaj – na ovom mestu vas čekaju velike stvari! Nula Pet je mesto koje vam može poslužiti kao druga kuća (ili nova ako niste zadovoljni svojom), mesto za okupljanje pred izlazak kao i glavno mesto za izlazak jer ćete ubrzo shvatili da sve što vam je potrebno 0.5 ima obezbeđeno i to u velikim količinama! Pored vrlo kreativnih događaja koje realizuje, Nula Pet pravi i razne akcije poput ove "Kako do besplatnog piva u Beogradu?". Ispratite korake ove akcije i dobijate pivo za sebe i osobu sa kojom dođete i poklon karte za predstojeće gradske festivale, a najkreativniji radovi će biti nagrađeni novčanim vaučerima koje ćete moći da potrošite sa ekipom u Nula Pet baru. Za više informacija pogledajte video. Vidimo se u Dobračinoj 30a!

 

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com