Blaywatch, Čudna Noć, Jimmy's, Kolumne, vesti

Kako se koji horoskopski znak oblači u gradu.

U gradu viđamo različite odevne kombinacije, u zavisnosti od oka posmatrača neke su savršeno uklopljene, neke totalni promašaj, neke oskudne, druge otkačene. Naime baš po uskim haljinicama ili otkačenim odevnim detaljima možete otkriti šta je u horoskopu devojka koja vam se dopada.

Ako je odabranica vašeg srca Ovan u horoskopu nemojte se čuditi, ako je u gradu često vidite obučenu u crveno. Ovaj borbeni znak nastojaće da i kroz odevnu kombinaciju istakne svoju dominantnost, te onda bi za ove devojke idealna bila crvena uska haljina koja na suptilan način okriva sve atribute.

Devojke u znaku Bika su vrlo snažne i odmerene. Te će takva biti i njihova odevna kombinacija. Stručnjaci kažu da one preferiraju plavu boju i visoke potpetice.

jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

 Dame u znaku Blizanaca neretko su omiljene u društvu. Njihov stil varira od savršenog do neobaveznog u zavisnoti od raspoloženja. Ako su se nameračile da zavedu nekoga, pribeći će starom dobrom pravilu mala crna haljinica i neodoljiv osmeh.

Račice su kraljice stila. Najčešće obožavaju modu. One će se najradije opredeliti za neku elegantnu kombinaciju koja će istaći sve kvalitete. Stručnjaci kažu da se one najlepše osećaju u romantičnim bojama.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

 Lavice su uvek savršeno skockane. Sve je do detalja savršeno ukopljeno. Devojka u ovom znaku će nastojati da bude bolje obučena od svih svojih drugarica i po tome ćete je lako prepoznati. Ona je savršeno svesna svog izgleda i ne beži od provokativnih odevnih kombinacija.

Device preferiraju belu boju, te je prema tvrdnjama stručnjaka idealna kombinacija devojke u ovom znaku ona koja obuhvata bele detalje. Često su veoma zgodne i upravo ovom bojom na najbolji način ističu sve adute.

Vage obožavaju kada se za njima svi okreću. Ne vezuju se za jednu boju i vole da eksperimentišu po tom pitanju. Uvek su savršeno uredne i zavodljive.

Stručnjaci kažu da Škorpije vole zelenu i ljubičastu boju, ali da su u zavisnosti od raspoloženja sklone eksperimentisanju. Njih možete videti i u odmerenim i u provokativnim kombinacijama i sve im savršeno stoji, umeju sve savršeno da iznesu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

 Strelice zrače optimizmom, takva će biti i njihova odevna kombinacija. One umeju da budu i elegantne i odmerene i ekscentrične i sve im savršeno stoji, bar su one ubeđene u to.

Devojke u znaku Jarca vole poslovne odevne kombinacije. Ali kada su u gradu neće biti toliko stroge, ma da ne treba da vas iznenadi, ako ponesu makar sako. One imaju stila i najčešće biraju jednobojnu odeću.

čudna noć (2)

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

 Vodolije su veoma luckaste i kod njih ćete lako primetiti potrebu za eksperimentisanjem i kada je odeća u pitanju. Nemojte da vas iznenadi, ako najluđu frizuru nosi baš devojka koja je rođena u ovom znaku. Vole sve boje i više su za opuštenije odevne kombinacije, nego za stroge.

Ribe umeju da budu vrlo tajanstvene, takav utisak će ostaviti i odevna kombinacija koju odaberu za grad. Stručnjaci kažu da će se pre opredeliti za svedeniju varijantu, nego za onu koja previše otkriva, mada ima izuzetaka od ovog pravila. One vole svetlo plavu i belu boju. Očekujte ih u lepim letnjim haljinama.

 

beogradnocu.com