Kabare 13, Kolumne, Sindikat, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Kako se koji horoskopski znak pravda kad ga uhvatite u prevari.

Neki su baš kreativni u izmišljanju izgovora i deluje kao da su iste doktorirali. Ima i onih koji ništa ne objašnjavaju i baš ih briga kad ih "ulovite", kao i onih koji će sve uraditi da sakriju prevaru i sačuvaju ugled u društvu. Prepustite se sledećim redovima i saznajte kako se horoskopski znaci "izvlače" kad ih ulovite u prevari.

OVAN - Osoba rođena u ovom znaku ima tako izgrađeno samopuzdanje da i kada je uhvatite u prevari biće 100% sigurna da će situaciju rešiti u svoju korist. I da ćete vi opet pasti na njegov šarm i oprostiti mu tako očiglednu prevaru, a ako mu više nije stalo do vas, neće mnogo brinuti o tome što ste ga uhvatili u prevari, samo će vam reći "Dobro, to je to i?"

KLUB LETNJI BITEF

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

BIK - Kad se iskreno zaljubi, neće pribegavati prevarama, međutim ako se to ipak dogodi i vi saznate neće nepripremljen izaći pred vas. Smisliće savršen odgovor u koji će biti uključena sledeća rečenica "Draga, ničega nije bilo s moje strane, ti znaš da si ti za mene jedina, hajde da sve ovo zaboravimo". Pri tom će naravno računati na svoje dosadašnje ulaganje u vašu vezu koje kako on to ocenjuje nije malo. Ostalo je na vama.

BLIZANCI - Blizanci su toliko opušteni i spontani da se njima prevara može dogoditi za čas i ako u istoj budu uhvaćeni nikada je neće priznati. " Ko, ja?" reći će osoba rođena u ovom znaku, "nikad, nisi ti to dobro videla". I toliko će biti ubeđen u ispravnost ovih svojih reči da se lako može dogoditi da i vi poverujete u iste.

RAK -Osobe rođene u znaku Raka najčešće jesu emotivne, neretko i stidljive, ali nisu "operisane" od prevara. Ako varaju učiniće sve da vi to ne saznate, ali ako se u osobu sa kojom vas varaju zaljube, nemojte se iznenaditi, ako vam to i same priznaju.

 KLUB KABARE 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

LAV - Osobe rođene u ovom znaku su osvajačke prirode i za njih prevara nije ništa "strašno" i neobično. Lav je kralj u svemu, pa i kad je prevara u pitanju. Kad krene da trese iz rukava razna objašnjenja, bar će jedno da upali. A ako je hteo da ga uhvatite u prevari onda je za to imao dobar razlog.

DEVICA - Device jesu detaljisti i sve analiziraju u sitna crevca, te će na taj način pristupiti i varanju. Činiće to daleko od očiju javnosti i na taj način umanjiti mogućnost da vi to saznate. Ako ga ipak otrkijete i ako se desi da je osoba rođena u ovom znaku postala neoprezna pri skrivanju prevare znajte da je vašoj vezi došao kraj i da njegovo srce pripada drugoj.

VAGA - Istina je da Vage važu i merkaju pri izboru partnera, ali kad je u pitanju skrivanje prevare tu baš nisu nešto vešti. Svog muškarca rođenog u ovom znaku, za čas možete uhvatiti u prevari jer nije majstor u "uklanjanju" tragova, a ako ga uhvatite na delu, priznaće bez previše pravdanja.

ŠKORPIJA - Lako se "prepušta" , za osobe rođene u ovom znaku prevara nije nešto ozbiljno i on će na to gledati kao na dobar "trening". Ako ga ulovite u prevari, neće ga to mnogo potresti, ali će svim silama nastojati da on u celoj toj priči ispadne "nevin".

KLUB OPEN

Fotografisano u Klub Open

STRELAC - Osobama rođenim u ovom znaku prijaju igrarije i flert, ali ako je Strelac u ozbiljnoj vezi i ako je zaljubljen neće vas varati. Ukoliko vas vara, ne doživljava vas ozbiljno, vi ste za njega kao i sve te druge devojke samo trofej i neće se mnogo nervirati, ako ga "ulovite" u prevari.

JARAC - Tipičnim karijeristima ne ide u prilog da se u javnosti zna da se viđaju sa više žena, što ne znači da to ne rade. Oni vole da "glume" da je u njihovom emotivnom ili bračnom životu sve u redu i sve će dati od sebe da takvu sliku predstave celom svetu. Tako da ćete osobe rođene u ovom znaku jako teško uhvatiti u prevari, ako se to kojim slučajem dogodi, Jarac će učiniti sve da vas zadrži zbog nazovi ugleda u društvu, ali to ne znači da neće varati... Odluka je na vama.

 

beogradnocu.com