Cinema, vesti

Kako se provodi najlepša devojka Srbije.

Prelepa Beograđanka i mis Srbije Milica Vukliš sinoć je bila deo fenomenalne atmosfere u klubu Cinema. Milica je bila neverovatno dobro raspoložena, što i nije pokušala da sakrije. Bila je jako ljubazna, i dozvolila našim fotografima da zabeleže njen stajling, kao i interesantne momente njenog provoda.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Za Milicu Vukliš kažu da je potpuno netipična misica. Ona studira građevinski fakultet, slika ikone, profesionalno se bavi odbojkom, radi kao sportski sudija, a oprobala se i kao glumica u ulozi partizanke u drugom delu serijala "Dramska trilogija 1941-1945" u režiji Radoša Bajića. Pored svih svojih obaveza, ipak je odvojila vreme i za provod, kako bi se malo opustila od svojih napornih obaveza.

Naši fotografi su pored misice Milice uhvatili i jednog farmera. U pitnaju je Muhamed Čupo Kalač. On je rođen u Crnoj Gori, a živi i radi u Švedskoj. Pevač i prijatelj Ekrema Jevrića. U žižu javnosti dospeo kada se potukao sa Ekremom oko Vesne Vukelić Vendi. Sa Ekremom je uradio i nekoliko pesama. Sinoć je zaista bio oduševljen provodom koji nudi klub Cinema.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Atmosfera u klubu Cinema zaista je uvek sjajna i puna pozitivne energije, pa to nije izostalo ni sinoć. Verovatno je to i razlog zbog kojeg poznati često biraju ovo mesto za svoj provod. Fotografijama vam uvek prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere, o kojoj se kasnije dugo priča iskjučivo u superlativu. Možete primetiti da su svi nasmejani i prepušteni provodu, a isto možete doživeti ukoliko posetite fenomenalni klub Cinema.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u ovom klubu. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com