Magazin, Zanimljivosti

Glavni grad Srbije poznat je po ludom i nezaborovanom noćnom provodu, zbog čega se nalazi i na mapi svetskih putnika. Jedna od stvari koja izdvaja prestoničke klubove je i činjenica da provod traje do najsitnijih sati i da se u najvećem broju klubova traži mesto više. Ipak, prva asocijacija na beogradske klubove nije ni sjajna muzika, ni ljubazno i nasmejano osoblje, ni lokacija, već su to prelepe devojke koje svakoga ostavljaju bez daha.

Za sve momke koji redovno izlaze u brojne klubove koje noćni život Beograda nudi, jedno od glavnih pitanja koje im predstavlja muku je kako smuvati devojku u klubu. Iako na to pitanje ne postoji univerzalan odgovor, jer je svaka devojka različita, svaka situacija drugačija od one prethodne i svaki trenutak neponovljiv, ipak postoji nekoliko koraka koje je poželjno pratiti kako bi vam šanse bile veće.

Kako prići devojci - pogled koji menja sve

U klubu si. Atmosfera je na vrhuncu, sjajna muzika, piće po meri i najbolja ekipa sa kojom stalno izlazite čine savršenu kombinaciju. Ipak, tebe i dalje kopka pitanje kako prići devojci. Kao što je za tango potrebno dvoje, tako je i za sam čin udvaranja potrebno dvoje. Primetio si devojku koja ti se dopada, gledaš je i shvataš da ti se sve više i više sviđa.

Prva stvar kod toga kako prići devojci u klubu je da ne budeš navalentan. To devojke u startu odbija a o tebi stvara pogrešnu sliku koja se teško ispravlja. Spazio si lepu devojku, razmišljaš o tome da joj priđeš, ali nije dobro da to uradiš napadno i agresivno. Umesto navalentnosti, potrebno je da joj privučeš pažnju. Postoji nekoliko načina da to i uradiš.

Izgled - oružje koje mnogo znači

Iako devojke često kažu da im izgled muškarca nije na prvom mestu, činjenica je da u prepunom klubu neće prvo da primeti tvoj smisao za humor. Jer, kako prići deovjci u klubu ako joj na neki način nisi privukao pažnju. Fizički izgled, koji podrazumeva odevanje sa stilom, ali i činjenicu da nisi previše pijan, utiče na to da te devojka zapazi i krene u razgovor sa tobom.

Gest - lepi maniri i gvozdena vrata otvaraju

Ukoliko izgled nije jedino oružje u tvom arsenalu, odnosno to što si obukao ne može dovoljno da te izdvoji iz mase ljudi, treba da znaš da lepi maniri i gvozdena vrata otvaraju. Pogledaj šta devojka koja ti se dopada pije, ili pitaj konobara, pa joj pošalji piće. To će joj staviti do znanja da ti se dopada, ali nemoj da praviš napadne i degutantne gestove, poput namigivanja ili druge neprijatne mimike.

Kako smuvati devojku - posveti joj punu pažnju

Nakon što si joj privukao pažnju na neki od gorepomenutih načina, potrebno je da nastaviš sa operacijom kako smuvati devojku. Pre nego što joj priđeš, osmotri situaciju kako bi se uverio da nije došla sa nekim muškim društvom, odnosno da li ima momka. Zato je najbolje prići devojci koja je u ženskom društvu, jer se tako izbegavaju neprijatne situacije, ako se ispostavi da pored nje nije drugar, već dugogodišnji dečko.

Takođe, važno je da svoju pažnju u potpunosti posvetiš devojci koja ti se sviđa. Nemoj da prilaziš svakoj devojci u klubu, jer će to da primeti i ona devojka koja ti se sviđa. Suvišno je govoriti da će taj prizor kod nje izazvati efekat suprotan osećanju privlačnosti.

Kada si se u potpunosti posvetio devojci koja ti se dopada, privukao njenu pažnju fizičkim izgledom, lepim gestom ili “slučajnim susretom” nakon kojeg ste započeli razgovor, potrebno je da napraviš sledeći potez koji za cilj ima odgovor na pitanje kako da priđete devojci. Taj sledeći potez je započinjanje razgovora sa njom.

Provod u klubu

Muvanje devojke u provodu - ples, humor i piće

Bilo da ste devojci prišli spontano ili ste joj poslali piće sa jasnom namerom da ostvarite kontakt i započnete razgovor, muvanje devojke u provodu uključuje kvalitetnu kombinaciju plesa, humora i piće. Nije bitno da li ste dobar plesač, već da, jednom kad devojci priđete, ostavite pozitivan utisak, veštim ili duhovitim pokretima.

Ljudi su mnogo opušteniji i sponatniji dok igraju, a prestonički klubovi imaju sjajnu muzičku podlogu koja u tome dosta pomažu. Ako devojka da signal da želi da igra sa tobom, polako je uhvati za ruku i uz par jednostavnih pokreta pokušaj da opustiš atmosferu. Nije sve u plesnim pokretima, već u osmehu koji te pokrete prati.

Razgovor je najvažniji deo za muvanje devojke u klubu, jer je sve što si do tada uradio bilo sredstvo koje omogućava razgovor sa devojkom koja ti se dopada. Zanimljiva šala ili dosetka kojoj ostavljaš utisak pristojnog momka sa smislom za humor može mnogo da ti pomogne kod muvanja devojke u klubu.

Spontan razgovor za muvanje devojke u provodu

Spontan razgovor započni nekim bazičnim pitanjima koja mogu da dobiju zanimljivu formu. Pitaj je šta studira ili koje je godište, prokomentariši muziku u klubu ili pohvali izbor njene garderobe i šminke, kako bi razgovor bio što opušteniji. Kako je atmosfera u klubu uzavrela, muzika često glasna i gužva velika, sve teže teme i dublja objašnjenja ostavi za prvi dejt.

Glavna poenta razgovora je da na devojku ostaviš dobar utisak kako bi se javila za taj prvi sastanak. Muvanje devojke u klubu može da se završi poljupcem samo ako devojka odaje utisak opuštenosti i govorom tela poručuje da želi da napraviš takav korak. Nemoj da budeš navalentan i da pogrešno tumačiš signale. U suprotnom, rizikuješ da taj razgovor bude i poslednji sa devojkom koja ti se svidela.

Pre kraja večeri, obavezno se našali kako je njen broj jedini koji fali u tvom telefonskom imeniku. Ukoliko je, pak, devojka stidljiva, nemoj da se libiš da ti zapišeš svoj broj telefona i tako joj staviš do znanja da si spreman da sačekaš da ona tebe pozove.

Prelepe devojke koje izlaze u sjajne beogradske klubove, dobra su pozivnica za sve koji su spremni da savete iz ovog teksta primene u praksi. Uz sajt Beograd noću, rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u bogatoj ponudi prestoničkih klubova. Najbolji provod i nezaboravne žurke vas očekuju i ove sezone!